Ervaringen van gasten die de Moezel-fietsvakantie al met Moezel-Reizen hebben gemaakt

12.05.2024

Goedemorgen Petra

Gisteren ben ik thuisgekomen met een grote glimlach.
De reis was perfect geregeld en ik wil je hiervoor bedanken.

Hartelijke groet van een zeer tevreden cliënt.

Coby Bergsma

08.10.2023

Hallo Petra,

Bedankt voor je grote flexibiliteit bij het organiseren van een fietstocht binnen 2 dagen. Sindsdien zijn er een paar weken verstreken, maar ik hoop dat mijn email u niet te laat bereikt. Het was weer een reis die op alle vlakken goed georganiseerd was en ons veel plezier bezorgde. Al wil ik niet verhullen dat bij het vergelijken van de Lahn met de Moezel de Lahn duidelijk aan het verliezen is. De Moezel is moeilijk te overbruggen, ik hoop dat dit niet de laatste reis met jou is.

 

Met vriendelijke groet, Jörg Wolter

03.10.2023

En weer veilig thuis na een mooie vakantie. Dank voor het regelen en goede support! 👍 groeten Wiggert en Helene

18.09.2023

Goedemorgen Petra. We zijn weer thuis in Assen en hebben een prachtige week gehad en heerlijk weer. Graag willen je bedanken voor de perfecte organisatie. Alles uitstekend voor elkaar👌😊

Groetjes,
Eerke Pasveer

16.09.2023

Hallo,

Ook al is het al een paar weken geleden dat we de Moselradweg gefietst hebben, toch wil ik u nog graag bedanken. Elke dag was in elk hotel alles goed geregeld.
Het was TOP.
Dank u wel.

Groetjes Marjo Reuter

14.09.2023

Ha Petra!

Nogmaals bedankt voor je hulp.

We hebben een heerlijke week gehad.
Alles was prima geregeld!

Groeten Anjo

13.09.2023

Hallo,

Ook al is het al een paar weken geleden dat we de Moselradweg gefietst hebben, toch wil ik u nog graag bedanken. Elke dag was in elk hotel alles goed geregeld.
Het was TOP.
Dank u wel.

Groetjes Marjo Reuter

19.07.2023

Goedenavond Petra,

Onze boeking was bijna een last minute actie, de geboekte hotels waren prima, de dagelijkse afstand bleek wat groter te zijn dan was verwacht, maar was geen enkel probleem ook niet op een niet elektrische fiets. We hadden het graag fietsend voltooid, maar de laatste 2 etappes met de auto hadden als voordeel dat we nu ook even tijd hadden naar wat anders te kijken.

Alles was prima geregeld, de terugbreng service was ook goed, dus wij zijn dik tevreden, en we kunnen het iedereen aanbevelen.

Via WhatsApp even met Petra de zaak op z’n kop zetten is ook prima gelukt dus ook daarvoor een dik verdiend compliment.

Met vriendelijke groet,
Jos

07.07.2023

Ha Petra,

We zijn weer terug van vakantie.
Het was erg leuk en we hebben van de hele reis genoten.
Het weer zat ook erg mee en dat valt natuurlijk niet te voorspellen.
Onze dank voor de mooie organisatie!

Met vriendelijke groet,
Bouke

21.06.2023

We hebben genoten van een heerlijke fietsvakantie langs de Moezel. Geweldig weer gehad, leuke andere reizigers ontmoet, natuurlijk Moezelwijnen gedronken en lekker gegeten. Hotels waren wat verschillend maar dat is ook de charme en de verrassing elke dag. Alles was schoon, de bedden waren prima en dat is belangrijk. Bagagevervoer ging prima en helemaal fijn dat we op het eind opgehaald werden en teruggebracht werden naar ons eerste hotel. Ook ervaren dat het heel fijn is dat er maar één contactpersoon (Petra) voor deze reis is, die prima bereikbaar is.

 
Carla, Joke en Karin 

12.06.2023

Alles is prima verlopen. We hebben een heerlijke week bij se Moezel gehad!

Fam Berends

07.05.2023

De fietstocht was superleuk! Bedankt voor het regelen. 

Gr Renske 

17.10.2022

Hallo Petra,

We zijn al een aantal weken terug van de fietstocht langs de moezel. Van Trier naar Koblenz. Ik wil je dan ook bedanken voor de goede service wat je ons geleverd hebt. Alles wat piekfijn in orde en er is ons aan niks ontbroken. Nogmaals bedankt!!

Groet, Hanny van Meeteren

12.10.2022

Hallo Petra,

wij hebben ontzettende genoten van de Moezelfietsreis van Trier naar Koblenz. Wij hadden prachtig weer en dat maakt het natuurlijk ook fantastisch. Het was een mooie vakantie en nu maar weer sparen voor de volgende. Een kleine tip is om de reservering bij hotels of pensions ook op de naam van de klant te zetten. Wij moesten bij Pensioen Haus am Wald op het sleutelbord even zoeken naar onze kamer omdat onze naam er niet op voor kwam. Na de hersens uit de vakantiestand te halen kwam ik opeens op jouw naam die op het sleutelbord stond en zo kwam alles helemaal goed. Het eten in Zell bij de italiaan en bij hotel Scholz in Koblenz was in een woord geweldig. Ook in Koblenz kregen wij geen kamer met aparte bedden (in Zell wel) maar een compleet appartement voor 6 personen, echt gigantisch..

Wij hebben ontzettend genoten, en oh ja de auto kon gewoon in Trier bij Best Western de hele week in de parkeergarage blijven en wij hoefden maar voor 5 dagen parkeergeld te betalen (sehr nett).

groeten en wellicht tot een volgende keer voor een leuke fietsreis.

Gijs en Irma van Denderen

21.09.2022

Hallo Petra,

Ik wil je even laten weten dat we een geweldige vakantie hebben gehad in Duitsland.
Fijne en nette hotels en een hele mooie fietstocht langs de Moezel.
We hebben alle 4 genoten van onze vakantie, echt een aanrader.
Heel hartelijk dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

Groetjes Fam. van Sambeek

05.09.2022

Hallo Petra. Ik kwam dit berichtje tegen en wil je laten weten dat we een geweldige vakantie hadden. Alles uitstekend geregeld. De overnachtingsadressen waren zeer gevarieerd. Dat was ook heel leuk en goed. We hebben genoten.  En de fietsen waren ook top. Van de chauffeur die ons terug naar Trier bracht hebben we ook veel plezier gehad.  Wat een  humor! Hij vertelde ook nog heel wat over bijzonderheden langs de Moezel.

Top! Bedankt!

Groeten Leonie Kooiker

31.08.2022

Het  was een week volop genieten. Fietsen langs de Moezel en  overnachtingen in gezellige pensions.  De organisatie door Petra was perfect.  Ze dacht met je mee en op iedere vraag kreeg je snel antwoord. Dit  maakte de reis helemaal compleet. Dankjewel Petra,

groetjes Andrea en Marion.

21.08.2022

Beste Petra,
 
Wij zijn zojuist weer thuis. Hebben een super mooie en fijne Moezel fiets vakantie gehad. 
Bedankt voor het regelen het was allemaal perfect.
 
Groetjes Astrid en Wim van de Ven.

08.08.2022

Beste Petra,

Hierbij wil ik je even laten weten dat mijn man en ik een heerlijke fietsvakantie hadden langs de Moezel.

Alle hotels waren prima voor elkaar en ook de bedden en ontbijtjes waren heerlijk.

Hartelijk dank voor de goede organisatie.

Hart groet Hilde de Jong alkmaar!

07.08.2022

Beste Petra,

Gisteren zijn we teruggekomen van een 6-daagse fietstocht langs de Moezel (Trier – Cochem). Graag willen wij je hierbij bedanken voor de uitgebreide informatie vooraf en de uitstekende organisatie. De koffers waren altijd zeer tijdig op de volgende bestemming. 

Ook je telefoontjes tijdens onze tocht hebben we zeer gewaardeerd. Het boeken van deze reis bij jullie organisatie is echt een aanrader !

Mogelijk kunnen we jou en toekomstige fietsers langs de route Trier – Cochem/Koblenz een plezier doen met het volgende gegeven (tip !). Vlak voor Cochem ligt het plaatsje Beilstein. Hier is het decor van talrijke filmproducties, maar is ook een Joodse cultuur aanwezig: oude Joodse school, middeleeuwse synagoge en een Joods kerkhof. Daarnaast zijn bezienswaardig: het gezellige marktplein, het Winneburger Zehnthaus en de kloosterkerk van de Karmelieten. Boven de plaats ligt de ruÏne van de burcht Metternich uit de 12e eeuw.

Tot slot wensen we alle succes toe met “Moezel-Reizen”.

Met vriendelijke groeten,

Joke en Eric Loo

07.08.2022

Hallo mevrouw van Huizen,

We zijn nu een paar dagen thuis en we denken nog vaak en met veel plezier terug aan onze Moezeltocht met uw bureau. Alles werkte en was door jullie goed geregeld. Ondanks alle verschillen waren wij zeer tevreden over de accommodaties, evenals over het dagelijkse bagagevervoer en de uiteindelijke transfer van Koblenz naar Trier. Last but not least, het weer werkte mee en het was een prachtige reis. Hartelijk dank hiervoor. We hopen en denken dat het niet de laatste reis met “jullie” zal zijn en daar hebben we ook een vraag over; namelijk of de reizen op uw Nederlandse homepage ook vanuit Duitsland te boeken zijn? Nogmaals bedankt

Met vriendelijke groet, Joerg Wolter

19.06.2022

Goedemorgen Petra,

wij zijn weer terug van een heerlijke fietstocht langs de Moezel. Het had wat voeten in de aarde voordat we weg konden maar we zijn blij dat we toch nog deze reis gemaakt hebben . Het weer was ons goed gezind alle dagen zon!Wat hebben we genoten van de route het was een groot schilderij waar wij doorheen mochten fietsen. De overnachtings adressen waren prima alleen in Krov vonden wij de kamer en het sanitair wel heel erg gedateerd…het ontbijt was overal prima in orde zoals ook de gastvrijheid bij alle overnachtings adressen. 

We gaan zeker in de toekomst nog een fietsvakantie bij je boeken en hebben moezel reizen al bij vrienden aanbevolen.

met vriendelijke groeten ary en neline de jong

08.06.2022

Petra,

Wij zijn weer terug van een zeer bijzondere en mooie reis langs de Moezel.
Alle locaties waren uitstekend.

Maar twee punten waren wel heel leuk/mooi
Die Quelle, geweldige dame met absoluut de het beste ontbijt, top.
De locatie in Cochem, zeer lux en zeer schoon, uitzicht op de prachtige Burcht.

Het hotel in Koblez was wat minder, dicht op de snelweg en spoor.
Wel zeer snel in de oude stad dat maakte alles goed.
Maar bij een volgende reis wil ik best wat meer betalen voor een iets wat luxer hotel.

Maar uitstekend gedaan, was een reis die we niet snel vergeten.
Moezel reizen is zeker een aanrader voor onze kennissen die ook zo’n reis willen maken.

m.v.g.
Rob

20.05.2022

Dag Petra,

Gisteren teruggereden vanaf Konstanz en de buien ontweken.
De week aan de Bodensee hebben wij genoten.
Het weer met de meeste dagen schitterend weer werkte natuurlijk ook goed mee.
De hotels zijn prima en gastvrij. De door jou aangeleverde info was duidelijk en overzichtelijk.
Waar wij erg blij mee waren betrof de ontvangen GPS-bestanden. Erg handig om niet verkeerd te rijden omdat de bewijzering van de route niet altijd even duidelijk was.

Kortom we hebben een prima week gehad en gaan dit zeker anderen aanbevelen.

Dank voor het regelen en wellicht tot een volgende keer.

A&A N

17.05.2022

Beste Petra,

Tijdens de reis rond de Bodensee hebben we vaak aan jou gedacht! Hoe goed het geregeld is allemaal. De hotels waren prachtig, er werd op ons gerekend, de bagage stond altijd netjes te wachten. De reisafstanden waren inderdaad heel goed (ik wilde eerst meer maar je adviseerde dat niet te doen). We hebben genoten van de tochten en steeds ook voldoende tijd gehad om de omgeving te bekijken.

De fietsen waren ook erg goed. Ze stonden klaar, op juiste hoogte, voorzien van mandje voor bagage.
Heel gemoedelijk ging alles.

We willen nog speciaal melden dat het hotel in Friedrichshaven een heerlijk hotel (luxe douche, nespresso-eapparaat) was met een zeer hartelijke en zorgzame en gezellige eigenaresse.

Hartelijk dank voor je het regelen. Het was een heerlijke vakantie.

Hartelijke groet,
Ype, Ingrid en Jannie

12.05.2022

Beste Petra,
Onlangs hebben we met vrienden de door jou aangeboden Moezel-fietstocht gereden van Trier naar Koblenz. Wij hebben dat een geweldige ervaring gevonden. Zeker, omdat alles wat je vooraf aan ons beloofde, is waargemaakt, t.w. prima hotels met goede ontbijtbuffetten èn elke avond goed eten. Ook de terugbrengservice was goed geregeld. Kortom, een trip om aan te bevelen!
Hartelijk dank voor de goede zorgen. Een klein issue werd keurig en snel opgelost.
We zijn zeer tevreden en geven,  op de schaal van 1- 10, een dikke 9!
Groet,

Jaap en Cobie Septer

05.05.2022

Fietsen van Trier naar Koblenz

We hebben een fantastische fietstocht achter de rug!
Alles was zeer goed geregeld, zowel hotels als vervoer van bagage en de terugreis.
De eerste dag om 12 uur aangekomen in Trier, waar we de auto en bagage bij het hotel lieten staan en met de fiets naar de binnenstad zijn gegaan.

In vier dagen rustig naar Koblenz gefietst. Dat bleek mooier en eenvoudiger dan gedacht, want zowel aan de linker- als rechteroever liggen mooie fietspaden vlak langs de Moezel of wat hoger dwars door de wijnvelden. Bovendien is het “Mosel-Radweg” erg goed aangegeven door de groene bordjes aan de wegbewijzering. Onderweg natuurlijk regelmatig gestopt om koffie met taart of “apfelstrudel” te nuttigen of een moezelwijntje te proeven.

Het halfpension was bij alle hotels heel goed met als speciale vermelding het zalmgerecht bij hotel Moselblick in Piesport en bij Onkel Willie in Cochem was alles top!
In Cochem ook genoten van een wijnproeverij op loopafstand van het hotel.
De extra dag in Koblenz is zeker aan te bevelen, want een trip met de kabelbaan naar de vesting is echt de moeite waard!

Het verbaasde ons dat je op de meeste (kleine) plaatsen uitsluitend cash kan betalen en dus niet kan pinnen. Onderweg kom je ook weinig pinautomaten tegen dus neem voldoende cash geld mee!

Een prachtige fietstocht van Moezelreizen!

Yvonne van der Haar en Bob Harnisch

18.10.2021

Dag Petra ik wil je bedanken voor de voortreffelijke organisatie van onze reis langs de Moezel. De hotels die U voor ons boekte waren perfect. Met ’s morgens steeds een zeer uitgebreid ontbijt. We moesten ons geen zorgen maken over het verblijf, we moesten enkel fietsen. U zorgde zelfs voor een zalige nazomer zonnetje zodat we een zeer goede vakantie hadden. Het omboeken van de laatste dag stelde voor U geen probleem, zodat wij nog vier dagen met onze zoon konden doorbrengen in Napels, wat eveneens de moeite was. Nogmaals bedankt vriendelijke groeten Peter Leysen

04.10.2021

Beste Petra We hebben een fijne fietsvakantie gehad; prachtig weer, goede hotels, en vooral : alles was perfect georganiseerd, en we werden overal verwacht. Als we al een klein minpuntje hebben ervaren, dan was dat dat we geen roadboek hadden, maar dat was natuurlijk gevolg van ons laattijdig boeken; Niet dat we verkeerd gereden hebben, maar af en toe heb je de keuze, en met de Kompass reisgids nu na te lezen, zien we dat we niet altijd de beste keuze gemaakt hebben, en sommige zaken gemist hebben. Maar die reisgids komt hoe dan ook nog wel eens van pas voor toekomstig gebruik. Bedankt om zo snel die reis op maat uitgewerkt te hebben voor ons. We zijn supertevreden; Vriendelijke groeten Staf en Ann Verbiest-Backx

19.09.2021

Hallo Petra, Wat een leuk fietstocht hebben wij gemaakt. Dank voor de prima organisatie. Wij hebben erg genoten van alle leuke plaatsjes die we hebben gezien onderweg. Het fietspad langs de Moezel is op de meeste plekken relaxed te fietsen. Het vervoer van Koblenz terug naar Trier is ons goed bevallen, super geregeld. Eén klein minpuntje was Kattenes. Hotel Langen is een prima hotel, alleen in Kattenes is verder helemaal niets. Iets waar jij natuurlijk niets aan kunt doen, maar door corona zijn een heleboel hotels en restaurants gesloten of maar gedeeltelijk open. Vooral op maandag en dinsdag veel Ruhe tagen. Toch hebben we altijd kunnen eten en drinken al was het soms hard zoeken. Kortom prima reis gehad, blij dat we bij jou geboekt hebben. Groet, Wim Hoogzaad

29.08.2021

Hallo Petra, Ik wil je graag zeggen dat wij het ontzettend leuk gehad hebben met onze fietstour van Trier naar Koblenz. Hotels waren prima! Alles goed geregeld. Groetjes van Sylvia

27.08.2021

Beste Petra, Al weer een poosje terug van onze fietsvakantie langs de Moezel willen wij jou, ook namens onze reisgenoten, nog laten weten dat wij een fijne vakantie hebben gehad. Alles was prima geregeld en heeft aan onze verwachtingen voldaan. Leuke afwisselende overnachtingen. Je hulp met de reisdocumenten was heel fijn waarvoor onze dank. Een paar kleine opmerkingen: In twee overnachtings accommodaties was de kwaliteit van de bedden slecht. In het hotel in Alken was er geen glutenvrij ontbijt.( foutje van het hotel) Daar tegenover staat dat we in deze hotels ‘s avonds heerlijk hebben gegeten. Pluspunten: Het ontbijt was in alle accommodaties super en meer dan voldoende. De Moselradweg-kaart is heel duidelijk en handig in gebruik. De terugreis naar Trier met de fietsen was prima geregeld. Al met al hebben wij genoten van een mooie fietsvakantie langs de Moezel. Met vriendelijke groet, Kees en Eva Hage

23.08.2021

Wim Schavemaker ma 23 aug. 17:56 (4 dagen geleden) aan mij Na een vertraging van 14 maanden mochten we er op uit richting de Moezel. Wat hebben we genoten van de prachtige reis. Er ontbrak werkelijk niets. Ondanks de Corona en de overstromingen was alles piekfijn in orde. De overnachtingen waren uitstekend, mooi aan de Moezel of op loopafstand. Ontbijt en diner geweldig gedaan door Petra van Moezel reizen. Koffers waren dagelijks ruim op tijd, geen omkijken naar. Op de laatste dag bus met aanhanger voor het transport van de fietsen, koffers en reizigers naar de opstapplaats van de Moezel reis. Zeker voor herhaling vatbaar, door Corona 2 x uitgesteld en dan dit als resultaat. Petra bedankt voor je inzet, niets was je teveel. Wim Ria Jacques en Afra Schavemaker. P.S. Fles wijn kom ikzelf nog even brengen. Verstuurd vanaf mijn iPad

16.08.2021

Hoi Petra, Wij zijn inmiddels weer terug en hebben enorm genoten. Alles was perfect georganiseerd, het was een top vakantie. Nogmaals dank voor alle goede zorgen. Vriendelijke groet, Hans & Lilian

10.08.2021

Beste Petra, Via deze weg willen we onze dank uitspreken voor de organisatie van onze fietsvakantie. We hebben een heerlijke week gehad. We begonnen met heel veel dreigende luchten en voorspellende regenbuien. Het is alles meegevallen. Op een enkele bui na hebben we prima weer gehad. Maar wat een impact heeft het als je ziet hoe hoog het water van de Moezel is geweest en de verhalen die je hoort van de eigenaren van de gasthuizen/ hotels. Soms, tot de rand toe, net droog gebleven en bij anderen heeft het water binnen gestaan. Wij hebben er met fietsen en overnachten gelukkig geen hinder van gehad. Het was allemaal goed voor elkaar. Prima overnachtingen, aardige mensen, prima ontbijt! Nogmaals onze dank en misschien tot nog eens! Fam. den Hollander

08.08.2021

Pieter Nieboer zo 8 aug. 20:10 (8 dagen geleden) aan mij Beste Petra, hallo. Allereerst willen we je bedanken voor de prachtige fietstocht die we afgelopen week mochten maken. Wat een mooi gebied in de Eifel langs de Moezel. Ook voor je uitstekende hulp in het regelen van een huurfiets. De reis; een geweldig concept met uitstekende accommodaties. Leuke kamers met goed ontbijt etc en een uitstekende bagage service. Je had helemaal gelijk wat het weer betrof. Het regende in de nacht en soms in de morgen. Maar tijdens het fietsen na 10 uur tot diep in de avond, bijna geen druppel regen gehad. Ook de terugreis vanaf Koblenz naar Trier was uitstekend geregeld en de fiets is door de koerier meegenomen naar de verhuurder. Wat een service geweldig! Nogmaals bedankt en de volgende fietstocht mag je zeker weer voor ons gaan regelen. We nemen dan contact met je op! Groeten van Pieter en Marie Nieboer vanuit Nieuwe Pekela. (1 aug 2021)

27.07.2021

Beste Petra, Net terug van de fietsvakantie langs de Moezel en onderstaand onze waardering. We hebben een prachtige week gehad met de fietstocht langs de moezel, natuurlijk ook mede door het mooie zomerweer, maar ook door de goede hotels en gästehausen met een voortreffelijk ontbijt en goede gastvrijheid van eigenaren en personeel. Ondanks dat Nederland rood was i.v.m. Corona, goede info ontvangen om veilig in Duitsland rond te reizen, wel met beperkingen zoals mondkapje en afstand bewaren en handen des- infecteren, geen last ondervonden van hoogwater. Dank voor je goede zorgen en ook dank voor de snelle reactie, betreft onze terugreis van uit Koblenz, waar het logistiek even haperde. Veel succes met het organiseren van je moezelreizen, en misschien tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten. Annie – Pieter Geerts

18.06.2021

Hoi Petra Wij Zijn weer bijna thuis en wilden jou even laten weten dat we een erg fijne vakantie hebben gehad. Met vriendelijke groeten, Kees en Paula 18.06.2021

06.06.2021

Hoi Petra, Bedankt voor je geweldige inzet omtrent onze fietsvakantie. We kijken er naar uit om op 16 augustus af te reizen. Voor het zover is, zorgen we ervoor dat je volgende week de betalingen op de opgeven rekening staat. Goed weekend verder. Fam Schavemaker
Wim Op 4 jun. 2021 om 20:12 heeft Moezel-Reizen het volgende geschreven: Graag gedaan hoor Mag ik je berichtje op de website zetten bij de reviews? Jullie wens ik ook een fijn weekend toe Met vriendelijke groet, Petra van Huizen
Natuurlijk Petra mag dat, waar vind je zulke service nog. Ga het zien Groet

23.09.2020

 

Hallo Petra, Ik wil nog even laten weten dat we een prachtige fietsvakantie hebben gehad. Alles was prima voor elkaar onze dank. Met vriendelijke groet Tineke van der Schaaf.

22.09.2020

 

Beste Petra, we willen je bedanken voor de perfecte organisatie van onze fietstocht. Fijne overnachtingsadressen, heel stipt bagagetransport en terugvervoer naar Trier, alles vlekkeloos verlopen. Zodra alle corona ellende achter de rug is, komen we graag nog eens bij je terug voor een volgende fietsvakantie. Hartelijke groeten, Cilia en Berry.

11.08.2020

 

In augustus hebben wij in 5 dagen van Trier naar Koblenz gefietst langs de Moezel. Dit alles (accomodatie, fietsenverhuur, bagagetransport en terugreis naar Trier) geregeld door Petra (Moezel reizen). Alles was goed geregeld! Super fietsen, baggage kwam altijd op tijd aan, leuke verblijven met lekkere ontbijtjes. Dit alles voor een echt goede prijs-kwaliteit verhouding! Petra, dank je wel voor het ontzorgen en voor ons mede daarom een hele fijne vakantie! Groetjes, Sophie

31.07.2020

 

Hallo Petra, het is nu alweer bijna 2 weken geleden dat we terug zijn gekomen van de fietstocht in Duitsland. Wij willen je hartelijk bedanken voor de organisatie en regelen van de tocht. Het was een mooie fietstocht en we hebben ervan genoten. Groetjes Paulien en Bert

29.07.2020

Beste Petra,

Inmiddels zit onze vakantie er alweer twee weken op en door de waan van de dag vergeten we helemaal je even feedback te geven. Bij deze alsnog.

We hebben een heerlijke vakantie gehad! Prachtige omgeving en leuke Gasthäuser met elk hun eigen uitstraling. Het weer was heerlijk (nauwelijks tot geen regen) en met wind in de rug moesten we moeite doen om niet te snel op ons volgende logeeradres aan te komen.

Het fietskaartje was heel duidelijk en de hotels goed te vinden. Uit voorzorg hadden we de logeeradressen in een mobiele TomTom ingevoerd, maar die hebben we absoluut niet nodig gehad.

Ook fijn dat alles al gereserveerd was onder onze naam en we niet hoefden te rommelen met vouchers, e.d. Het gebruik van een mondmasker is heel duidelijk en overzichtelijk en kostte ons geen moeite. Bij het ronden van de Moezel richting Zell vonden we de overzijde van de Moezel ook erg aantrekkelijk om te fietsen en zijn we – 5 km. voor ons logeeradres – omgedraaid en hebben we 10 km teruggefietst om aan de andere kant van de Moezel de route opnieuw te fietsen. Heerlijk.

Dat we ons vergisten in ons laatste adres (B&B hotel in Koblenz in plaats van Hotel National) was onze eigen schuld. We hadden nl. per dag alleen de plattegrond van het volgende logeeradres mee, waarop ik zelf de naam van het Gasthaus/hotel had geschreven. Ik had de naam van het nieuwe hotel per ongeluk op het kaartje van het oude hotel geschreven en het adres niet meer gecontroleerd.

Fijn dat de mensen jou dan persoonlijk kennen en dat één belletje de onduidelijkheid verhelpt. Ook bij diverse logeeradressen merkten we dat onze gastheren jou (goed) kennen. Leuk is dat.

De wijngaarden en wijnboeren inspireerden ons om vanaf elk logeeradres een fles wijn te kopen. Onze koffer werd steeds iets zwaarder, wat niet onopgemerkt bleef door de aardige meneer die onze bagage vervoerde. Overall … een heerlijke vakantie en uitstekend door je verzorgd.

We zullen ook een recensie op je website zetten.

Hartelijke groeten en wellicht tot een volgende keer.

Wilma & Marcel den Ridder, Haarlem.

08.07.2020

Beste Petra,

Wij willen je hartelijk danken voor het organiseren van onze fietsvakantie langs de Moezel. We hebben het ontzettend naar onze zin gehad en zeker met het prachtige weer de afgelopen dagen. De ontvangsten bij de accommodaties was ook prima, netjes en verzorgd. Met de voucher bij restaurant Dubrovnik, was even een probleempje (men was niet op de hoogte), maar na jouw bemiddeling hebben wij heerlijk gegeten en getoost op de korte maar mooie vakantie. Indien we overwegen om nog eens een keer langs de Moezel te gaan fietsen en dan in de omgekeerde richting zullen we zeker weer een beroep op je doen.

Groetjes, Ellen en Ruud Grob.

01.07.2020

Goede dag Petra,

Nadat een week Duitsland het in reisverbod voor Corona had opgeheven zijn wij de reeds geboekte fietsvakantie begonnen. Het prachtige weer van vorige week tijdens de fietstocht heeft er zeker toe bijgedragen aan dit succes. Fietsen langs de Moezel, de hartelijke ontvangsten bij de mensen van de gasthuizen met hun uitgebreide ontbijten en de privé wijnproeverij top. Ook bij de hotels was het goed, het eten en elke dag de bagageservice ook de laatste dag de retourreis naar Trier super geregeld.

Jammer de dagen voorbij vlogen het was een hele fijne week.

Hartelijk dank. Han en Annie

28.10.2019

 

14.10.2019 Petra wij willen je even laten weten dat we een hele fijne fietsvakantie langs de moezel hebben gehad, het was prima georganiseert, een puntje misschien de kaart in het nederlands bijvoegen i.p.v. in het duits! Hartelijk bedankt! Groetjes Ben en Ria

31.07.2019

 

Goedemiddag Petra,

Graag willen wij je berichten dat we een hele fijne vakantie hebben gehad. Je had voor ons alles goed geregeld.
De overnachtingsadressen waren heel goed, de fietstochten waren prachtig en de extra geboekte musea, rondvaart, wijnproeverij etc. erg leuk.
Ook de terugreis van Koblenz naar Trier was fijn dat de fietsen, koffers en wijzelf weer naar het eerste hotel gebracht werden.
Alles is voorspoedig verlopen en we hebben mooie herinneringen aan deze vakantie.
Hartelijk dank hiervoor!!

Hartelijke groeten,
Adrie en Diana Boere
30.07.2019

15.07.2019

 

Van: Wim en Nienke Moers
Onderwerp: bedankje

 

Goedemorgen,
Wij willen even laten weten dat wij genoten hebben van onze fietsreis.
De hotels waren prima, het vervoer goed geregeld. Kortom een topper!
Hartelijk dank voor de organisatie.
Warme groet, Wim en Nienke Moers

11.07.2019

 

Dag Petra,

Inmiddels zijn we al weer 2 dagen thuis van onze fietsvakantie langs de moezel. Maar we zijn nog steeds aan het nagenieten. We hebben het fantastisch gehad. Je had alles goed geregeld. De overnachtingsplaatsen waren allemaal prima. De koffers waren bij aankomst in het hotel al op de kamer. We hoefden nergens aan te denken. Ontbijten en hup op de fiets. Wat een gevoel van vrijheid gaf dat. En we boften natuurlijk met het prachtige weer. We werden zoals afgesproken van Koblenz weer naar Trier vervoerd.
Ook dat is prima verlopen. Maar eigenlijk hadden mijn man en ik het liefst weer terug gefietst. Zo leuk was het. Alle lof voor Moezelreizen.

Groetjes,
Ellen Mattheeuwse en Toon van der Steen

28.05.2019

 

Hallo Petra,

Mijn Zus Hetty de Boer en ik zijn inmiddels terug van onze fietsvakantie langs de moezel in de tweede week van mei. We hebben het heerlijke gehad. Dankzij de mooie natuur en het mooie weer, maar zeker ook dankzij Moezel reizen. De accommodaties waren heel goed en de organisatie ook! Alles was goed vindbaar en de kaarten en plattegronden waren ook heel nuttig en bruikbaar! Dank voor de onvergetelijke fietsvakantie! ,

Gr Peter de Boer, mede namens mijn zus Hetty de Boer. 28.05.2019

14.02.2019

 

Dank u wel Moezel-Reizen,

Kent u dat ook?
Is besloten in het voorjaar langs de Moezel een fietsvakantie te maken.
Een weekje fietsen met niet te lange afstanden per dag.
We nemen via internet contact op met mevr. Petra van Huizen, van Moezel-Reizen.
We hoeven alleen maar de gewenste periode door te geven en zij zal een offerte maken.

Nee nee, we hebben ook nog wel een afwijkende wens.
We willen onze auto in Koblenz laten staan en dan met vervoer van dit reisbureau naar Trier om daar aan onze fietstocht te beginnen richting Koblenz, en als we daar aankomen kunnen we gelijk door naar huis en hoeven niet terug naar Trier om de auto op te halen.
Voor Petra van Huizen lijkt dit varkentje heel gemakkelijk te wassen..

De gekozen periode is heel bewust gekozen omdat er ook nog een 60 jarig jubileum om de hoek komt kijken waar beslist naar wordt uitgekeken……..
Maar laat het jubilerend echtpaar nou hun feestdag te hebben verplaatst……
En precies in het weekend dat wij aan de Moezel zijn om te fietsen……..
De schrik slaat ons om het hart.

Met knikkende knieën en trillende stem hebben we ons probleem voorgelegd aan Petra van Huizen van Moezel-Reizen.
Zij vroeg een paar dagen respijt en vandaag belt zij terug met de mededeling dat alles is geregeld. Alle hotels, de diners, het bagagevervoer, allen zijn door Petra van Huizen benaderd en -EUREKA- onze vakantie kan gewoon doorgaan.

In alle bescheidenheid;
Voor ons is reisbureau Moezel-Reizen met Petra van Huizen aan het roer onbetwist onze vakantiereizen specialist.

Petra, heel veel dank voor al uw moeite aan ons gegeven.

06.09.2018

 

Hoi Petra

We zijn weer terug van fietsvakantie langs moezel.
Het was in 1 woord geweldig.
Alle hotels waren picobello in orde.
De routes prachtig.
We vroegen ook altijd welke kant van de rivier het mooiste was.
Fietste je al dicht bij de autoweg ,gingen we een etage hoger fietsen hadden we ook een mooi uitzicht.
Al met al een mooie tocht,

Groeten
Ate en Sonja uit stavoren

13.08.2018

 

Beste Petra van Huizen

Wij zijn weer thuis en heel tevreden over uw reis!

Info voor U:
-We hadden een warme week en hebben gezocht naar zwembaden onderweg, maar dat was moeilijk. Misschien een idee om adressen in uw info op te nemen.
In moezel zwemmen niet aan te raden.
-Laatste Hotel National Koblenz (vanwege de warmte de ramen open gezet) en heel vaak en veel herrie van t spoor dat was jammer.
-Sommige hotels hebben late start ontbijt. Gasten kunnen dat beter even vragen de avond er voor… dan mag je vaak toch wel eerder komen.

Bedankt voor uw service Gr Gonnie en Jeroen

12.08.2018

 

Beste mevrouw Van Huizen,

Wellicht vooruitlopend op een evt.enquete wil ik U toch nu al na terugkomst van onze reis langs de Moezel berichten.
Wij zien terug op een zeer geslaagde reis die uitstekend was verzorgd! Uw betrokkenheid is voorbeeldig!
De start vanuit het hooggelegen hotel in Trier was even zoeken. Even wennen aan de bordjes die pas beneden in het dal naar de fietsroute verwijzen.
De fietsen waren goed. Wel begint het achterwerk na zo’n 3 uur fietsen ondanks onderbrekingen, op te spelen. Een comfortabeler zadel lijkt dan ook geen overbodige luxe. Ook zagen wij fietsen met een uitgebreidere stuurconstructie, zoals met opstaande delen, waarmee wat kan worden gewisseld van houding.
De meeste andere fietsers droegen een valhelm. Leek ons ook niet overdreven.
Wellicht is het goed in de informatie op te nemen een rugzakje voor handbagage (broodjes, regenjack, reisgids etc.) onderweg mee te nemen. Wij hadden dat overigens zelf al bedacht.
Onderweg zijn bij lokale bakkers heerlijke vers belegde broodjes te krijgen.
De fietsafstanden waren uitstekend.
Gastvrouwen en -heren in de Gaestehausen waren opvallend vriendelijk, toegankelijk en gastvrij. Leuke accommodaties en prima ontbijt.
Alleen de toegang tot internet was In Trittenheim en Zeltingen gebrekkig.
Het taxi-/transportbedrijfje dat onze bagage achterna bracht en onszelf terug naar Trier functioneerde prima. Leuk onderweg met de chef te hebben gesproken.

Wellicht kunt u met deze informatie nog wat.

Vriendelijke groet,
Bernard Veldhuijzen

08.08.2018

 

Hallo Petra,

We zijn inmiddels al een paar dagen thuis, Wil je zeggen dat we een heel fijne reis hebben gehad Goede lokaties, niet ver van centrums. En alles was makkelijk te vinden, maakte me druk om niets We hebben genoten, voor herhaling vatbaar

Groetjes
Annet Groeneweg

02.07.2018

Dag Petra,

We zijn weer thuis na een prachtige week langs de Mosel. Geweldige streek, vriendelijke mensen en mooi weer, wat konden we nog meer wensen?
Dank voor je strakke organisatie. Alles was perfect in orde!

Mede namens mijn vrouw,
Met vriendelijke groet,

Gerke Jager

02.07.2018

 

Helemaal TOP

Hoi Petra,
Wij zijn net terug van een fietsvakantie langs de Moezel en wij willen even zeggen dat het allemaal TOP geregeld was . Alle overnachtings adressen waren goed en het ontbijt was ook overal goed. De leukste ervaring hadden wij met Gasthaus Treis in Ediger-Eller wat een pittig vrouwtje van 83 die het gezellig vond dat wij er waren. Bedankt voor het goede regelen en zal jullie zeker aanraden bij vrienden. Peter ,Emmy Rob,en Marian  (Reurings)

14.05.2018

 

Onderwerp: Bedankt

Beste Petra,

Bedankt voor het op korte termijn nog verzorgen van onze fietsvakantie.
De hotels waren allen prima en heel fijn in de 3 grotere plaatsen ook centraal gelegen.
Alles was perfect geregeld en de gemiddeld 50 kilometer ook op onze niet elektrische fietsen prima te doen.
Fijn ook dat we de laatste dag al om 9 uur werden opgehaald bij het hotel en nog geen anderhalf uur later weer bij onze auto stonden voor de terugreis.

In Piesport was het ook heerlijk eten op het terras van het hotel. Echt een aanrader waardoor wij vaker een fietsvakantie zullen gaan doen op deze manier.

Met vriendelijke groet,

Marc Hooijschuur

28.12.2017

Beste Petra,

Wilde je nog even bedanken voor de door jou georganiseerde fiets Moezelreis die we maakten.

Het waren twee fijne  hotels en drie goede bed en breakfast adressen.
Prima verzorgd.
Ook de man die ons terugbracht was zeer behulpzaam.
Hij hielp ons nog mee de fietsen op de auto te zetten.

Wat ik grappig vond…..
Je had één bladzijde met de 6 overnachting adressen
En de gekleurde kaartjes waarop de adressen te vinden waren.

Het eerste adres in Trier, was Keuneweg 8. Dit was particulier.
Het bleek dat we op Keuneweg 7 moesten zijn..

In Cochem hadden we twee verschillende adressen: 
Endertstrasse 27 en Unionhotel.

Het klopte dus niet helemaal.

Verder niets dan lof.

Met vriendelijke groet,
Rigtje Kamphuis

26.06.2017

Dag Petra,

Gisteren teruggekomen van onze tocht langs de prachtige Moezel.
We hebben ervan genoten, alles was goed georganiseerd, bagage steeds aanwezig in de volgende hotels en het transport terug naar Trier was gewoon bijzonder prettig, prima.
Leuke hotels en restaurants.

Met vriendelijke groet,
Jeannet en Wim Keijzer
Ps) We hebben alleen prachtig, warm en zonnig weer gehad.

18.09.2016

 

Dag Petra,

Wij hebben genoten van onze reis langs de Moezel. Uiteraard speelde het weer ons ook flink in de kaart.
Het was prachtig en liefelijk mooi. Goed aangeduid allemaal.
Jouw gereserveerde hotels en haal – en brengservice was perfect. Prachtig hotel in Trier en in Piesport. Het Gasthuis in Burg : wat een mooie ligging en wij vielen met onze neus in de wijnproeverij en BBQ.

Het hotel in Cochem vonden we wel een dissonant in het geheel. Het was erg gedateerd, geen lift ……

Koblenz daar en tegen: fris, strak en schoon, Vriendelijke ontvangst en perfecte ligging.

Dank voor je bemiddeling en we zullen je zeker aanbevelen.

Hartelijke groet,
Leny van Nijendaal

Van: Moezel-Reizen
Aan: Leny

 

Beste Leny,

Bedankt voor je email en dat je de tijd genomen heb om dit te schrijven.

Erg leuk om te lezen dat de reis een succes was, alleen jammer van Cochem.
Ik zal dit voor het volgende jaar zeker meenemen in mijn overwegingen om dit hotel nog te reserveren voor gasten.

Het is fijn als jullie het willen aanbevelen aan anderen.
Bedankt.

Mag ik je reactie op de website plaatsen?

Met vriendelijke groet,
Petra van Huizen

10.06.2016

 

Dag Petra van Huizen,

Nú pas, komen we zeggen hoe mooi we het in onze vakantie week hebben gehad.

Vorige week maandagavond kwamen we weer terug van een prachtige, onvergetelijke Moezel fiets vakantie.
Nadat we thuis kwamen was er thuis weer van alles wat ons in beslag nam. Wel hebben we de 2 e dag nog tegenelkaar gezegd,
dat we Petra nog geen bericht hebben gestuurd. Maar helaas was het er niet van gekomen.

Wat hebben we genoten! Gewoon van al het moois dat we mochten zien. Er was genoeg tijd om de dorpjes of steden te
bezichtigen. En het prachtige natuurschoon! De rust, de uitzichten, heel bijzonder.

Wat is het dan veel waard dat alles goed geregeld is. De koffers stonden steeds weer in het volgende hotel klaar.
We werden bij ieder hotel vriendelijk ontvangen. Er werd op ons gerekend. Ook wanneer we het diner in een restaurant
konden nuttigen, was het helemaal goed geregeld.
Bovendien was het mooi weer om te fietsen, zodat we alles van de zonnige kant konden beleven.

Petra, veel dank voor de goede georganiseerde, prachtige reis!!

Met vriendelijke groeten van Frits en Jantsje Pasveer,

Joure

08.10.2015

Beste Petra,

Wij melden graag dat wij met onze vrienden ontzettend genoten hebben van onze fietsvakantie. De route was prachtig, de slaapplekken prima en ook het eten en drinken.
Sjappoo !

Mvg

Cees Knijn, namens allen

31.08.2015

 

fietstocht 24 augustus tot en met 30 augustus terugkoppeling

Goede morgen mw. Van Huizen,

We zijn weer terug van de Moezel en kunnen terugzien op een mooie en gezellige fietstocht langs de Moezel.
We hebben al met u gecommuniceerd over het eerste onderkomen in Trier. Op zichzelf genomen mooie appartementen maar erg buiten de bewoonde wereld.
Ook de start van het fietsen zou (voor ons) problematisch geweest zijn, terwijl we nu toch nog door uw bemiddeling konden beginnen bij het Stadtwaldhotel. Daar hebben we ook de auto’s laten staan.

De hotels en pensions waren verder prima en ook de wijnproeverij hebben we op prijs gesteld. In het hotel Peifer waren, door ziekte van een gast, geen drie kamers beschikbaar, maar zij hebben er voor gezorgd dat we in hotel Traube in Lof (moet Umlaut op) konden overnachten en we kregen HP cadeau. Goed hotel (aanrader). We zaten gelijk ook aan de goede kant van de Moezel voor de laatste etappe. De routebeschrijving van u was goed, het enige wat ik verwarrend vond was dat het hotel Peifer al voor Brodenbach ligt en omdat we al aan de rechterkant van de Moezel fietsen zijn we er “zo maar” langs gereden. Maar verder was alles duidelijk.

Bedankt voor uw bemiddeling.

Met vriendelijke groet,
M.A.Boers

02.07.2015

Beste Petra,

We hebben enorm genoten van de Moezelreis. We hadden prachtig weer en elke dag was weer een avontuur waar we terecht zouden komen. De organisatie zat goed in elkaar en de accommodaties waren prima in orde, op één na, nml. in Zell. Het betrof een zolderkamer met een interieur niet meer van deze tijd en verder waren er veel gebreken. De buitendeur hing in z’n scharnieren en waaide bijna naar binnen toen we een onweersbui hadden in de vroege morgen. De deurknop van de douche hing erbij en er was niet of nauwelijks warm douchewater. Ik geef dit maar door omdat wij van mening zijn dat deze acommodatie in deze staat niet verhuurd kan worden. De beheerster was echter aardig en had een goed ontbijt, hetgeen veel goedmaakte.
Kortom, we kunnen terugzien op een geslaagde vakantie.

Hartelijke groeten van Tilly en Hans Niessen.

– – –

Beste Tilly en Hans,

 

Bedankt voor jullie reactie en de tijd die jullie hebben genomen deze email te schrijven.

Ik proef uit de email dat over het algemeen de reis goed geslaagd is en dat is fijn om te lezen. Alleen het verblijf in Zell viel nogal tegen begrijp ik.
Dit is een pension wat ik wel ken en heb bezocht een jaar of 2 geleden en waar wel gasten verblijven die om dit pension vragen. Voor de fietsarrangementen zit dit niet standaard in het programma. Dit was een uitzondering omdat er tijdens dit weekend wijnfeest was en het is jammer dat het zo is tegengevallen ik had meer verwacht.
Voor de toekomstige reserveringen zal ik met jullie kritiek zeker rekening houden.

 

Zou ik jullie reactie op de website mogen plaatsen voor andere toekomstige fietsers?

 

Graag ontvang ik jullie reactie

 

Met vriendelijke groet,
Petra van Huizen

15.06.2015

 

Dag Petra ,
Vast bedankt voor de moeite.
En we hebben een mooie vakantie gehad. Het fietsen verliep goed en we kregen steeds beter zicht op de route. Mooi de dorpjes op de route!
De hotels waren goed .
Eigenlijk vonden we het achteraf gezien heerlijk rustig dat er geen boten vaarden op de Moezel..

 

Hartelijke groet
Jan en Anny

17.06.2015

 

Nog een berichtje van onze zijde over de fiets vakantie aan de Moezel.
We hebben van deze fiets tocht van begin tot eind heel veel genoten.
Alles was tot in de puntjes geregeld, en overal waar we kwamen, en we vertelde dat wij van de moezelreizen waren, gingen de deuren open.
Zelfs Petra was een bekende naam voor hun.
Apart om dat mee te maken.
Hotels, en het eten was allemaal prima.
Verzorging van onze koffers liep ook goed.
Chauffeur had er later wel over dat onze koffers wel heel zwaar waren.
Dan vonden wij zelf ook, maar ja, wat voor kleren moest je meenemen?

Enigste min punt wat ik wel wil noemen is dat bij het ophalen van de fietsen bij laatste hotel iets fout gegaan is. De fietsen werden op een fietsendrager gezet, en toen bleek dat het stuur van vrouwenfiets in mijn zadel prikte.
Hij wilde mijn zadel verdraaien, maar zijn inbus sleutel paste niet omdat hier een speciale sleutel voor nodig is. Dus kreeg zadel niet los om deze te draaien.
En voordat ik iets kon zeggen of doen, pakte hij mijn zadel en draaide deze met grote spierkracht 45° rond.
Daar was ik niet blij mee.
Later werd zadel weer met spierkracht terug recht gedraaid.
Maar wat blijkt nu, deze zadel zit op een geveerde zadelpen, en door het draaien van de zadel is boven deel van pen door geleiding van deze veer constructie gedraaid.
Hierdoor is de geleiding van deze pen constructie beschadigd.
Dus nu zit er spelling op zadelpen. Dus zadel zit los.
Als ik er nu op fietst, beweeg de zadel mee met mijn kont.
Niet lekker.
Dus zadelpen zal vervangen worden. (moet ik nog doen)
Jammer dat dit gebeurt is, net een klein min punt op een prachtige week.

m.vr.gr.
Andre en Marjorie Bogerd.

 

Beste Andre en Marjorie,

Wat een leuke en vooral positieven en lovende email en wat goed om te lezen dat jullie zo een leuke vakantie hebben gehad en dat er zo op Moezel-Reizen en op mij gereageerd werd.
Dat doet een mens goed.

Zullen we de fietsvakantie dan helemaal positief beëindigen ondanks dit vervelende voorval van het zadel. Misschien kunnen we dit snel vergeten als u de zadelpen besteld en mij de rekening mailt dan zorg ik dat u het geld teruggestort krijgt van Moezel-Reizen.

Met vriendelijke groet,
Petra van Huizen

Petra,

Bedankt voor deze positieve reactie.
Zal vanavond de diameter van pen opmeten, en deze vervolgens bestellen.
Dan kunnen we alles zeker positief afsluiten.

Wij vertellen andere mensen ook dat het zo goed en mooi was daar.
Een aanrader.
Dus wie weet ga je in toekomst nog meer klanten krijgen uit Zeeland.

m.vr.gr.
Andre Bogerd.

04.08.2014

 

Beste Petra,

 

Wij zijn nu ruim een week terug van onze fietstocht langs de moezel.
Alleen het eerste hotel, zoals door jou beschreven klopte niet, We moesten in hotel Christoffel zijn,  via allerlei busbanen en voetgangersgebieden zijn we er gearriveerd. Door een interne verbouwing was het hotel gesloten en moesten we de beheerder bellen, die zou de deur voor ons open doen. Uiteindelijk  is toch gelukt. Ook de man van de bagage ging eerst naar het “verkeerde” hotel.

 

De rest van de vakantie was super, heel aardige  mensen waar we  de nacht door brachten en een super ontbijt.
Ook het weer was prima, Alleen maandag was het regen.
(Maar daar kunnen jullie niets aan doen.)

 

Kortom: Top vakantie.

 

Met vriendelijke groet.
Hans en Willy van Wijk.



Beste Hans en Willy,
Hotel Christophel en het Stadtwaldhotel zijn van dezelfde eigenaar.
In het verleden is het 2 keer eerder voorgekomen dat er gasten overgeboekt zijn naar het andere hotel, maar dat werd altijd van tevoren meegedeeld, zodat ik dat door kon geven aan de klanten en de bagagedienst.
In dit geval is er duidelijk iets mis gegaan, ook bij de aankomst in het hotel begrijp ik.
Dat is wel rommelig verlopen, mijn excuses.
Hotel zum Christophel ligt op zich wel erg mooi zo aan het begin van de oude binnenstad.
Fijn om te lezen dat de rest van de vakantie goed verlopen is en dat jullie een leuke tijd hebben gehad.
Zou ik jullie review op de website mogen plaatsen?
Uiteraard zonder jullie email adres te vermelden.
Ik hoor het graag.
Met vriendelijke groet,
Petra van Huizen



Hallo Petra,
Het hotel was  inderdaad mooi gelegen, zo aan de rand van het oude centrum.
Je mag de review wel plaatsen.
Groet,
Hans en Willy van Wijk

13.07.2014

 

Hallo Petra
 
Nogmaals hartelijk dank voor de organisatie van onze fietsvakantie  .
Alles is goed verlopen en de hotels waren tot onze tevredenheid.
We hadden in het begin mooi weer, alleen de laatste 2 dagen hadden we de hele dag regen.
Alleen het hotel in Metz viel iets tegen en was erg onpersoonlijk.
De andere hotels waren van goed tot zeer goed.
Ook het terug vervoer naar Metz is goed gegaan.
 
Al met al een geslaagde fietsvakantie.
 
Groeten van fam. Remmelzwaal en fam. vd Bent.